5 decembrie 2023

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Simona Bucura-Oprescu: Doresc un parteneriat constructiv cu societatea civilă şi cu structurile profesionale reprezentative

Foto: Agerpres

Deputatul social-democrat Simona Bucura-Oprescu, cea care a fost reprezentat propunerea pentru funcția  de ministru al Muncii, a declarat  că îşi doreşte, în viitoarea calitate, un parteneriat real şi constructiv cu societatea civilă şi cu structurile profesionale, patronale şi sindicale reprezentative.

“Îmi doresc să am un parteneriat real şi constructiv cu societatea civilă şi cu structurile profesionale, patronale şi sindicale reprezentative. Sunt pe deplin conştientă că avem foarte multe de făcut şi sunt hotărâtă să muncesc eficient atât pentru a schimba lucrurile în ceea ce priveşte situaţia azilelor din România, cât şi pentru realizarea reformelor asumate prin PNRR, în special privind Legea pensiilor speciale, Legea pensiilor şi Legea salarizării”, se arată într-un comunicat scris de  Simona Bucura-Oprescu, pe pagina sa de Facaebook.

Cu această ocazie, ea a subliniat că nominalizarea pentru funcţia de ministru al Muncii şi Solidarităţii Sociale reprezintă “o mare responsabilitate”. Luni,  Consiliul Politic Naţional al PSD a ales-o pe Simona Bucura-Oprescu pentru funcţia de ministru al Muncii, ca urmare a demisiei lui Marius Budăi.

Print Friendly, PDF & Email