5 decembrie 2023

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Solista trupei Florence + the Machine a anunţat că a suferit o intervenţie chirurgicală

Foto: News.ro

Florence Welch, care a concertat luna aceasta la Bucureşti cu trupa sa în cadrul  Summer Well Festival, a mărturisit că a suferit o intervenţie chirurgicală de urgenţă care i-a salvat viaţa, după ce a fost nevoită să anuleze spectacole, potrivit The Guardian.

Mai exact, solista trupei Florence + the Machine a anunţat recent că şi-a anulat concertele de la festivalurile Zurich Openair şi Rock en Seine. În luna noiembrie a anului trecut, ea a încheiat turneul trupei în Marea Britanie după ce şi-a rupt piciorul atunci când se afla pe scenă.

Duminică, artista în vârstă de 36 de ani a scris un mesaj pe pagina de Instagram  unde spunea că a suferit o intervenţie chirurgicală care i-a „salvat viaţa”.

„Îmi pare foarte rău că a trebuit să anulez ultimele două spectacole. Picioarele mele sunt bine, a trebuit să mă operez de urgenţă din motive pe care nu mă simt suficient de puternică să le detaliez încă, dar mi-a salvat viaţa”, se arată în postare. „Şi mă voi întoarce pentru a încheia turneul Dance Fever în Lisabona şi Malaga (poate nu voi sări atât de mult, dar puteţi face asta pentru mine)”.

Welch a spus: „Este suficient să spun că mi-aş dori ca aceste cântece să fie mai puţin precise în predicţiile lor. Dar creativitatea este un mod de a face faţă, mitologia este un mod de a da sens. Iar basmul întunecat al piesei Dance Fever, cu toate profeţiile sale ciudate, îmi va oferi forţa şi catharsisul de care am mare nevoie în acest moment”.

În noiembrie 2022, trupa a amânat datele rămase din turneul din Marea Britanie, după ce Welch a descoperit că dansa pe scenă cu un picior rupt.

Cântăreaţa care a devenit celebră pentru hituri precum „Shake It Out” şi „Dog Days Are Over”, a scris într-o postare pe Instagram: „Îmi pare atât de rău să spun că, după o radiografie, se pare că aseară am dansat pe un picior rupt”, potrivit News.ro.

„Nu-mi stă în fire să amân un spectacol şi cu siguranţă nu un turneu în Marea Britanie, dar am dureri şi, după cum ştiu dansatorii, să dansezi pe o rană nu este o idee bună. Şi mi s-a spus să nu dau spectacol pentru a evita alte probleme”.

Albumul „Dance Fever” a apărut în 2022 şi a ajuns pe locul 1 în clasamentul oficial din Marea Britanie.

Print Friendly, PDF & Email