5 decembrie 2023

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Steve Vai susține un concert la Sala Palatului din Capitală

Foto: Agerpres

Cunoscutul chitarist Steve Vai va avea un concert, luni, la Sala Palatului din Bucureşti într-un eveniment care face parte din turneul “Inviolate World Tour” care dorește să promoveze  cel mai nou album al artistului, “Inviolate”,  se arată într-un comunicat preluat de News.ro.

“Turneul Nord American a fost excepţional. Eu şi trupa ne-am antrenat bine şi abia aştept să prezint chitara Hydra fanilor din Europa cu care nu am apucat să mă revăd în turneul trecut. Reacţiile voastre la albumul ‘Inviolate’ au fost foarte pozitive şi asta s-a văzut în presă, în numărul de bilete vândute şi în energia spectatorilor, aşa că aşteptăm foarte mult acest turneu”, a  spus artistul.

Trebuie amintit faptul că Steve Vai se află printre cei mai influenţi chitarişti ai scenei muzicale internaţionale, având în parmares  trei premii Grammy câştigate şi cu 15 nominalizări în total, alături de zeci de milioane de albume vândute.

Steve Vai a declarat că printre artiştii care l-au influenţat se numără Jimmy Page, Brian May, Ritchie Blackmore, Jeff Beck, Jimi Hendrix sau Allan Holdsworth.

De asemenea, Steve Vai se numără printre chitariştii care au luat parte în repetate rânduri la celebrul turneu G3 organizat de Joe Satriani, turneu care aduce pe aceeaşi scenă trei chitarişti de top ai scenei muzicale.

Accesul la Sala Palatului se va face începând cu ora 19,00, iar concertul Steve Vai va începe de la ora 20,00.

Print Friendly, PDF & Email