14 iunie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

SUMMER FASHION GALA 2024 | Colecții pentru toate gusturile: modele spectaculoase vs simplitate; explozie cromatică vs monocrom. Ce au în comun toate creațiile

Foto: Eski Elena / Facebook, Claudiu Pavelin Gălățescu

 

SUMMER FASHION GALA 2024, momentul mult așteptat al pasionaților de fashion, a avut loc joi, 6 iunie, în marele Amfiteatru de la Veranda Mall. Au fost prezentate Colecțiile de Cruise 2024 – creații: Raluca Soare,  Anna Roman, 
Vali Cioban, Alina Vasilescu, FUNKERS, IDILLYC, BELHER.  Evenimentul, produs de Manifesto Agency, sub „bagheta” analistului de modă Alin Gălățescu – atent la cele mai mici detalii, a devenit un etalon în industria modei din România. De altfel, SUMMER FASHION GALA a reușit să capteze atenția și să impresioneze prin eleganță, rafinament, bun gust, diversitate, autenticitate, calitate. 

SUMMER FASHION GALA aduce în lumina reflectoarelor cele mai renumite branduri de haine și accesorii recunoscute pe plan național și internațional, alături de prezentări de modă spectaculoase.

Potrivit analistului de modă Alin Gălățescu, este vorba despre Colecțiile de Cruise 2024; vorbim despre o sincronizare cu evenimentele din industrie care se întâmplă și în străinătate chiar în aceste zile.

În culisele unui astfel de eveniment de top sunt zile de muncă asiduă, pentru că se lucrează cu oameni și totul trebuie să fie la secundă. Succesul unui astfel de eveniment înseamnă strategie, management, inclusiv management al timpului, o bună comunicare cu toți cei implicați, experiență, viziune și, de ce nu, o mână de fier în mănușă de catifea care să „dirijeze” întreaga orchestră.

„Dirijorul” acestui eveniment a fost analistul de modă Alin Gălățescu, cel care, alături de restul echipei, s-a ocupat de fiecare detaliu în parte: de la prezența celor mai influente persoane din media, până la decor, iluminat și muzică, a fost atent gândit pentru ca toți cei prezenți să aibă o experiență memorabilă și plină de inspirație.

„A fost DIOR (n.red. – 3 iunie), a fost Louis Vuitton – știți foarte bine discuțiile din online… Au fost foarte distruși de pozițiile noastre… Nu știu, s-ar putea să închidă niște magazine din această cauză…”, a glumit analistul Alin Gălățescu despre scandalul iscat din senin din cauză că celebra casă de modă Louis Vuitton și-a permis să se inspire din ia românească fără să menționeze sursa.

„Dar dincolo de acest aspect (scandalul din online – n.red.), să nu uităm că sunt foarte multe branduri care au utilizat elemente din ia românească și, de obicei, suntem foarte mândri cu asta. Acuma, însă, îi tragem de urechi. Deocamdată, ia românească rămâne tot a noastră, dar nu este protejată internațional, deci nu putem să facem nimic legal”, a explicat Alin Gălățescu în debutul evenimentului. 

SUMMER FASHION GALA 2024 a adunat laolaltă branduri prestigioase și nume mari din industria fashion, care dau tonul tendințelor, printre acestea se numără: Alina Vasilescu, ANNA ROMAN, Belher, FUNKERS, IDILLYC, Raluca Roman, Raluca Soare, Vali Cioban.

„Astăzi veți vedea 8 colecții dintre care multe sunt ultra spectaculoase, însă foarte accesibile. Veți putea să vi le pregătiți pentru vară”, a mai spus analistul de modă.

Fiecare colecție prezentată în cadrul show-ului reflectă unicitatea și viziunea distinctă a creatorilor săi, promovând un mix perfect adaptat cerințelor actuale.

Cele 8 colecții conțin creații pentru toate gusturile: am putut vedea rochii de seară ultra sofisticate, demne de covor roșu, ținute simple, colorate, monocrom etc. Ce au în comun toate acestea? Ei bine, sunt accesibile tuturor.

Accesul la eveniment a fost făcut făcut exclusiv pe bază de invitație, publicul larg urmărind spectacolul de la balconul centrului comercial Veranda Mall, beneficiind astfel de o perspectivă privilegiată asupra colecțiilor și a momentelor de defilare.

 

Print Friendly, PDF & Email