5 decembrie 2023

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Sunscreen Film & Arts Festival – în perioada 17-20 august, la Constanţa şi Mamaia

Foto: Sunscreen Film & Arts Festival / Facebook.com

Cea de-a doua ediţie a Sunscreen Film & Arts Festival se va desfășura  la Constanţa şi Mamaia, în perioada 17 şi 20 august, potrivit unui comunicat transmis Agerpres

Iniţiat anul trecut de organizatorii celui mai mare eveniment de film din ţară – TIFF, festivalul îşi dorește să aducă în faţa publicului de la malul mării cele mai noi şi apreciate filme româneşti şi internaţionale, dar și concerte şi mai mulți invitaţi speciali.

Evenimentele din cadrul festivalului se vor desfășura în Piaţa Ovidiu, pe Plaja Reyna, la Centrul MEPT “Jean Constantin” şi în Piaţa Cazino din Mamaia.

“În curând vom definitiva programul celei de-a doua ediţii Sunscreen, dar până atunci vă pot spune că avem pe listă cele mai aşteptate comedii româneşti ale anului şi că şi-au confirmat deja prezenţa la Constanţa foarte mulţi artişti îndrăgiţi de public. Ne bucurăm că anul acesta festivalul are loc în timpul sezonului estival şi le dăm astfel întâlnire şi turiştilor de pe litoral în faţa marelui ecran. Toate proiecţiile în aer liber – din Piaţa Ovidiu, de pe Plaja Reyna şi din Mamaia – Piaţa Cazino – vor avea intrare liberă”, a spus Alexandra Boghiu, coordonatoarea festivalului.

Detalii despre program vor fi anunţate în curând pe site-ul sunscreenfestival.ro, dar şi pe paginile de Facebook şi Instagram ale festivalului.

Sunscreen reprezintă un eveniment organizat de Transilvania Film şi Asociaţia Festivalul de Film Transilvania în parteneriat cu Consiliul Judeţean Constanţa, Teatrul de Stat Constanţa şi Centrul Cultural Teodor Burada.

Prima ediţie Sunscreen a fost locul în care s-au văzut în avanpremieră absolută filme fenomen ca “Teambuilding”, “Mirciulică” sau serialul “Clanul”. Invitatul special al ediţiei a fost actorul sârb Darko Perić. Peste 10.000 de constănţeni au participat la prima ediţie a festivalului, organizatorii aşteptând ca anul acesta numărul spectatorilor să se dubleze, se arată în comunicat.

Print Friendly, PDF & Email