12 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Superstarul italian Umberto Tozzi va cânta în România pentru prima dată

Foto: News.ro

Umberto Tozzi urmează să  aibă un concert  în 29 mai, la Sala Palatului din Bucureşti. Artistul câştigător al Globului de Aur şi nominalizat la Grammy, care în cinci decenii de carieră a înregistrat vânzări de peste 80 de milioane de discuri în întreaga lumea şi care a scris muzica pentru producţii marca Martin Scorsese, Quentin Tarantino şi Netflix, va cânta pentru prima oară în România, anunţă organizatorii, potrivit News.ro.

Trebuie menționat faptul că acest spectacolul face parte oficial din „L’ultima Notte Rosa: The Final Tour”, turneul mondial prin care muzicianul își va afce retragerea.

Showman-ul şi-a pus semnătura, încă de la debutul său din anii ’70, pe melodii cunoscute de toată lumea precum „Gloria”, „Tu”, „Notte Rose” şi mai ales „Ti Amo”, cu care bunul său prieten Toto Cutugno a făcut istorie în muzica internaţională. De-a lungul carierei sale, Tozzi a colaborat cu mega-staruri precum Tina Turner, Cher, Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli, Dalida, Monica Bellucci, Eros Ramazzotti, Patsy Kensit, Joe Cocker, Laura Pausini, Ricky Martin.

Este câştigător al Globului de Aur şi al multor alte premii internaţionale, artist nominalizat la Premiile Grammy, câştigător San Remo şi reprezentant al Italiei care a ocupat locul trei la Eurovision Song Contest.

Turneul „L’ultima Notte Rosa: The Final Tour” se desfășoară pe trei continente şi include zeci de concerte alături de trupa şi echipa lui de profesionişti.

Cei care doresc să-l vadă pe artist trebuie să știe că biletele pentru concertul din 29 mai, de la Sala Palatului, inclus în turneul oficial de retragere al lui Umberto Tozzi se pot achiziţiona din platformele  iabilet.ro şi more.com la preţurile promoţionale de 175 lei, 225 lei şi 275 lei, în funcţie de categoria selectată.

Print Friendly, PDF & Email