5 decembrie 2023

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Tottenham, în discuţii cu Lazio pentru vânzarea lui Lloris

Tottenham se află în discuţii cu Lazio pentru o eventuală vânzare a portarului şi fostului căpitan Hugo Lloris, potrivit news.ro.

Fostul internaţional francez a fost omis din lotul lui Spurs, care a deschis campania din Premier League cu o remiză 2-2 la Brentford.

Lloris şi-a exprimat dorinţa de a părăsi clubul la începutul acestei veri şi a fost, de asemenea, exclus din turneul de pre-sezon din Australia şi Orientul Îndepărtat.

El a jucat 447 de meciuri pentru Spurs de când a semnat de la Lyon în 2012.

Echipa din Premier League doreşte să primească o sumă de bani pentru Lloris, care mai are un an rămas din contractul de doi ani pe care l-a semnat la Spurs vara trecută.

În timpul acestei şederi de 11 ani în nordul Londrei, Lloris, care a câştigat Cupa Mondială cu Franţa în 2018, a păstrat 151 de meciuri fără goluri pentru club.

De asemenea, el a făcut parte din echipa lui Tottenham care a ajuns în finala Ligii Campionilor din 2019 sub conducerea fostului său şef Mauricio Pochettino.

Cu toate acestea, el nu a mai jucat din aprilie, după ce s-a accidentat la coapsă în meciul pierdut cu 6-1 la Newcastle, în sezonul trecut.

Print Friendly, PDF & Email