13 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Trafic restricționat pe un sector al DN1, în perioada 29 – 31 martie, pentru executarea unor lucrări

 

Compania Națională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că traficul rutier va fi restricţionat pe timpul nopţii, în perioada 29 – 31 martie, pe un sector al DN 1, pentru executarea lucrărilor de montare a reperelor topografice pe pereţii pasajului inferior Băneasa. 

 

CNAIR informează că circulația va fi restricționată între km 7+345 şi km 8+000, pentru executarea lucrărilor de montare a reperelor topografice pe pereții pasajului inferior Băneasa.

Potrivit CNAIR, în noaptea de 29 martie, ora 23:00 – 30 martie, ora 5:00, circulaţia va fi restricţionată pe prima bandă a Pasajului Băneasa, sensul de deplasare Ploieşti spre Bucureşti.

Totodată, în noaptea de 30 martie, ora 23:00 – 31 martie, ora 5:00, circulaţia va fi restricţionată pe prima bandă a Pasajului Băneasa, sensul de deplasare Bucureşti spre Ploieşti.

„Cu excepţia intervalelor orare menţionate, traficul autovehiculelor se va desfăşura în condiţii normale, pe ambele benzi ale sensurilor de deplasare”, se menţionează în comunicatul CNAIR, transmis de TVR Info.

Print Friendly, PDF & Email