5 decembrie 2023

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Tulcea: Glonţ găsit într-o gospodărie din Chilia Veche

Un glonţ a fost găsit într-o gospodărie din Chilia Veche, judeţul Tulcea, iar poliţiştii şi procurorii fac cercetările pentru a stabili cum a ajuns proiectilul acolo, potrivit news.ro.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea a anunţat, vineri, că poliţiştii au fost sesizaţi, joi, despre faptul că într-o anexă a unei gospodării din localitatea Chilia Veche a fost identificat un proiectil de mici dimensiuni, tip glonţ.

Surse apropiate anchetei afirmă că proiectilul, un glonţ-calibrul 7,62 mm, a pătruns prin acoperişul casei, prin tavanul de rigips, căzând în interiorul bucătăriei.

“În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere şi uz de armă letală fără drept, cercetările continuând sub supravegherea şi coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea”, a transmis IPJ Tulcea.

Anchetatorii au precizat că nu a fost pusă în pericol viaţa niciunei persoane în urma acestui incident şi continuă verificările pentru a se stabili cum a ajuns acolo acel glonţ.

Print Friendly, PDF & Email