14 iulie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Un autobuz care transporta 30 de elevi a luat foc. Copiii au fost evacuați de urgență

Foto: news.ro

 

Un autobuz care transporta 30 de elevi a luat foc, marţi dimineaţa, 2 aprilie, la intersecţia străzilor Constantin Daicoviciu şi Nicolae Titulescu din Moldova Nouă. Copiii au fost evacuați de urgență și nu au fost semnalate victime, au informat IPJ şi ISU Caraş-Severin, citați de Agerpres.

Un autobuz care circula de la Berzasca spre Moldova Nouă a luat foc, incendiul pornind de la compartimentul motor. Toţi cei 30 de elevi au coborât din autobuz urgent, astfel că nu au existat victime.

La locul incendiului au intervenit pompierii din cadrul Secţiei Moldova Nouă, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

“Sosiţi la locul intervenţiei, pompierii au constatat faptul că autocarul a fost cuprins în totalitate de flăcări. Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit, produs la compartimentul motor al autovehiculului”, a precizat ISU Caraş-Severin, notează Agerpres.

Potrivit ISU Caraș-Severin, autobuzul avea Inspecția Tehnică Periodică (ITP) valabilă, în acest moment fiind făcute cercetări pentru distrugere din culpă.

Incendiul a fost lichidat de pompieri.

Print Friendly, PDF & Email