14 iunie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Un nou accident de motocicletă în centrul Capitalei! Motociclistul a lovit puternic spatele unei Dacii Duster

 

B365: Un accident de motocicletă a avut loc miercuri, 5 iunie, la ora prânzului pe bulevardul Aviatorilor din nordul Bucureștiului. Pilotul unei motociclete a lovit puternic din spate un autoturism Dacia Duster. Conducătorul motocicletei a fost rănit în urma impactului și a fost transportat la spitalul Elias pentru îngrijiri medicale, informează B365.ro.

 

Platforma online B365.ro a publicat un articol despre un nou accident grav din Capitală. Accidentul a avut loc miercuri, 5 iunie, în jurul orei 11:45 în nordul Bucureștiului, pe bulevardul Aviatorilor. Potrivit primelor informații, impactul a avut loc la mică distanță de la rondul din piața Charles de Gaulle, chiar lângă parcul Regele Mihai I. Motociclistul ar fi circulat cu viteză și ar fi acroșat puternic mașina aflată în fața sa, un autoturism Dacia Duster galben, scrie B365.ro care citează Info Trafic România.

În imagini se poate observa cum luneta autoturismului este spartă, bara de jos din spate este strâmbă, iar întregul portbagaj este deformat, semn că este vorba despre un impact puternic, la o viteză ridicată. În urma accidentului, motociclistul a fost rănit, fiind necesară transportarea sa la spitalul Elias pentru verificări și îngrijiri medicale.

Pentru a îndepărta cele două vehicule implicate în accident, traficul rutier a fost restricționat pe banda pentru STB și pe banda 1 de pe bulevardul Aviatorilor.

Cei doi conducători, atât șoferul cât și motociclistul au fost testați cu etilotestul pentru a verifica eventualul consum de băuturi alcoolice, rezultatul fiind negativ în cazul amândurora, mai scrie B365.ro. 

Reamintim că, recent, un alt motociclist a fost implicat într-un accident rutier la intrarea în Pasajul Unirii, dinspre Tineretului. 

Print Friendly, PDF & Email