29 februarie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

UPDATE: Șeful CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

 

 

UPDATE: Iulian Dumitrescu, unul dintre vicepreşedinţii PNL şi preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Dumitrescu ar fi primit o sumă uriașă de bani pentru a atribui contracte destatului, unor firme de casă, pentru construirea unor şosele.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, a fost adus joi după-amiază, 1 februarie, cu mandat, la DNA Bucureşti, în urma percheziţiilor care au fost efectuate atât la domiciliul acestuia, cât şi la sediul Consiliului Județean.

În urma acuzațiilor ce i se aduc, Iulian Dumitrescu a decis să demisioneze din toate funcțiile deținute în PNL. „Având în vedere existența dosarului în care D.N.A. mi-a adus acuzațiile prezentate public, am luat decizia să demisionez din toate funcţiile din partid, deoarece partidul nu are nicio legătură cu această speță”, a transmis Dumitrescu într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. 

Percheziții la șeful CJ Prahova: Suspiciuni de luare de mită și fals în declarații într-un contract de proiectare şi execuţie a centurii oraşului Mizil.

Procurorii DNA efectuează, joi, 1 februarie, percheziţii la sediul Consiliului Județean (CJ) Prahova în dosarul în care sunt efectuate cercetări în legătură cu un contract de proiectare şi execuţie a centurii oraşului Mizil.

Este vizat chiar președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, motiv pentru care mai sunt efectuate percheziţii și la domiciliul acestuia, precum și la alți membri ai familiei sale, relatează Digi24.ro.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, confirmă acţiunea anchetatorilor şi spune că va colabora cu aceştia şi nu se va ascunde în spatele niciunei funcţii politice sau administrative.

“În urma speculaţiilor apărute public, vreau să fac următoarele precizări: Pun la dispoziţia procurorilor toate informaţiile şi datele de care au nevoie. Colaborez cu instituţiile statului pentru a lămuri cât mai repede această situaţie.

Nu mă voi ascunde în spatele vreunei funcţii politice sau administrative. În momentul în care se va finaliza această fază a anchetei, voi comunica transparent opiniei publice despre cele întâmplate. Nu am nimic de ascuns”, a precizat Iulian Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.

Print Friendly, PDF & Email