26 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Veste bună pentru șoferi! O nouă parcare subterană este funcțională începând de luni, 15 aprilie, în nordul Capitalei

 

Veste bună pentru șoferi! Parcarea subterană de sub Complexul Sportiv Național “Arcul de Triumf” este funcţională începând de luni, 15 aprilie. 

“Vino și parchează la ‘Arc’! De astăzi, 15 aprilie!”, este mesajul transmis luni, 15 aprilie, pe pagina Complexului Sportiv Naţional “Arcul de Triumf”.

Vestea este una foarte bună pentru șoferi având în vedere lipsa locurilor de parcare. Mai mult decât atât, noua parcare este cu atât mai utilă cu cât, pe lângă arena sportivă, care atrage săptămânal public la meciurile de fotbal sau rugby, în zonă se mai află Spitalele CF 2 și Elias, Facultatea de Agronomie, dar şi parcul Herăstrău, care atrage oameni din toate sectoarele municipiului București.

Așadar, era mare nevoie de o parcare în zonă.

Potrivit anunțului postat pe pagina de Facebook a Complexului Sportiv, noua parcare subterană dispune de 100 de locuri iar programul său de funcţionare este non-stop.

Cât costă un loc în noua parcare subterană din nordul Capitalei

Singurele perioade când accesul public la parcarea subterană va fi restricționat va doar când în incinta Complexului Sportiv vor fi organizate evenimente.

Cei care vin să parcheze aici trebuie să știe că o oră de parcare costă 10 lei, dar pentru cei care lucrează sau sunt detaşaţi în zonă pe perioade mai lungi există şi opţiunea unui abonament lunar, al cărui cost se ridică la 600 de lei.

Intrarea în parcarea subterană a Complexului Sportiv Național “Arcul de Triumf” se va face pe bază de tiche  iar plata se va efectua la plecare, la aparatul automat amplasat la ieşire, se mai arată în comunicatul publicat pe pagina de Facebook.

Print Friendly, PDF & Email