14 iunie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Vești bune! Cei care adoptă un cățel la târgul ASPA primesc cadou o invitație dublă la premiera unui film de excepție în regia legendarului LUC BESSON

Foto: ASPA

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) a anunțat că a încheiat un parteneriat cu Transilvania Film, prin care cățeii din adăposturile ASPA vor fi promovați în cadrul unei proiecții de film, dar și pe social media. Este vorba despre proiecția de gală a filmului Dogman.

ASPA anunță că persoanele care vor adopta un cățel sâmbătă, 8 iunie, în cadrul târgului de adopții organizat în Parcul Circului din Sectorul 2 al Capitalei, vor primi o invitație dublă la proiecția de gală a filmului Dogman. Premiera filmului de excepție va fi luni, 10 iunie, de la ora 19:00, la Cinema City Afi Cotroceni.

Evenimentul va începe cu un cocktail de întâmpinare de la ora 19:00 iar apoi va continua cu proiecția filmului la 19:45.

Film de excepție, „Dogman” este cel mai recent film al legendarului Luc Besson, care nu mai are nevoie de prezentare. Pelicula recompune, prin flashback-uri, destinul tânărului Douglas. 

Filmul surprinde în 115 minute povestea tânărului, traumatizat de abuzurile cumplite la care a fost supus de propriul tată în copilărie. În ciuda traumelor suferite, băiatul reușește să își croiască un drum alături de sutele de câini pe care îi are în grijă, în ciuda dizabilității sale…

Actori precum Caleb Landry Jones, Jojo T. Gibbs, Christopher Denham, Clemens Shick sau Grace Palma, dau viață personajelor din filmul Dogman.

După premiera din 10 iunie, filmul va putea fi urmărit în cinematografe din 15 iunie.

20 de blănoși își vor aștepta noile familii pe care să le iubească

Așadar, cei care vor adopta un blănos vor putea merge la premiera de luni, 10 iunie. Adopțiile din acest weekend au loc sâmbătă, 8 iunie, în Parcul Circului din Sectorul 2 al Capitalei, acolo unde 20 de căței își așteaptă noile familii care să-i ia acasă.

Evenimentul va începe de dimineață, de la ora 10:00, și se va încheia la ora 16:00. Câinii prezenți sunt deparazitați intern și extern, microcipați, chiar și sterilizați, dacă vârsta permite acest lucru.

Reamintim că sdopțiile sunt gratuite iar blănoșii au toate documentele necesare.

La târg vor fi prezenți voluntari ASPA și PROEDUS, iar sponsorii pregătesc o mulțime de surprize pentru adoptatori și pentru cățeii care vor pleca spre noile familii, potrivit ASPA.

Trailer „Dogman”, un film de Luc Besson:

 

 

Print Friendly, PDF & Email