5 decembrie 2023

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Viceprimarul Capitalei: 200 de locuri noi de parcare, trasate în această săptămână în zona Dorobanţi

Foto: Agerpres

Marți, viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu a anunţat că în această săptămână vor fi trasate aproximativ 200 de locuri noi de parcare pe străzile din zona Dorobanţi.

“Săptămâna aceasta, echipele Companiei Municipale Parking Bucureşti marchează noi parcări publice în Sectorul 1 al Capitalei. Până la sfârşitul săptămânii, se vor trasa aproximativ 200 de locuri noi de parcare pe străzile din zona Dorobanţi, respectiv: Str. Hatmanul Arbore, Str. Constantin Coandă, Str. Brazilia, Str. Lisabona şi Str. Washington. Eliberăm astfel trotuarele şi le redăm pietonilor”, a spus  Bujduveanu, prin intermediul unei postaări pe pagina de Facebook.

Trebuie amintit faptul că în urmă cu o lună, viceprimarul anunţa amenajarea a 500 de noi locuri de parcare în nordul Capitale – în zona Piaţa Presei Libere şi Bd. Expoziţiei.

“Amenajarea noilor parcări publice face parte din programul de sistematizare a circulaţiei din interiorul inelului principal de circulaţie a Municipiului Bucureşti, ale cărui obiective sunt următoarele: crearea de străzi cu sens unic; crearea de benzi unice pentru transportul public; crearea de sensuri giratorii; crearea de noi locuri de parcare. Faţă de anul trecut, numărul locurilor de parcare a crescut cu aproape 30.000”, informa el.

Print Friendly, PDF & Email