14 iunie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

VIDEO | RAMMSTEIN: „Așa arată versiunea Flăcării Olimpice în viziunea Rammstein. Mulțumim, Atena!”

Foto: Rammstein, Facebook

Concertele mult așteptate de fanii Rammstein au reconfirmat faptul că vorbim nu doar de una dintre cele mai iubite trupe ale tuturor timpurilor și cea mai apreciată trupă de rock industrial din lume, ci de o adevărată INSTITUȚIE. „Europe Stadium Tour 2024” este o nouă reconfirmare că, an de an, Rammstein reușește să topească inimile fanilor care vin din toate colțurile lumii să vadă și revadă spectacolul impecabil și muzica de excepție. 

 

După 30 de ani muzică, 8 albume de excepție și multe scandaluri, RAMMSTEIN a topit din nou inimile sutelor de milioane de fani din întreaga lume. „MEIN HERZ BRENT” a sunat la unison pentru milioane de fani, atât în timpul concertelor cât și în comentariile de pe paginile de socializare ale Rammstein.

Una dintre cele mai iubite trupe de muzică hard rock (industrial metal) din lume, Rammstein, a topit scena și inimile fanilor din întreaga lume în concertele epocale ce au avut loc în mai în Belgrad, Serbia, și Atena, Grecia.

Concertul din Atena a arătat și propria versiune a Flăcării Olimpice, potrivit unui anunț postat pe pagina de Facebook a trupei germane Rammstein.

„Aceasta este versiunea Rammstein pentru Flacăra Olimpică. Mulțumim, Atena”, a anunțat Rammstein pe pagina de socializare.

De altfel, după fix 30 de ani de muzică de excepție și 8 albume care dau tonul în industria muzicală, RAMMSTEIN reconfirmat că este o adevărată organizație, depășind deja de mult timp statutul de rock band.

Indiferent de scandalurile izbucnite violent, ca efectele pirotehnice sincronizate cu muzica din timpul mega showurilor iubite de sute de milioane de fani la nivel mondial, RAMMSTEIN își reconfirmă valoarea.

Secvențe din concertul susținut de Rammstein în Atena, 31 mai, Zona de FOC („FEUERZONE”)

Concertele recente au fost mult așteptate, fani din întreaga lume venind să-i vadă și să-i revadă pe preferații lor: RAMMSTEIN.

Fani din toate colțurile lumii au venit să-i vadă pentru a cincea, o șaptea, a treizecia oară și sutele de mesaje arată doar respect, iubire, recunoștință și dorința de a-i revedea.

Singura trupă din industria muzicală de profil care are și versuri politice și foarte profunde pare să fie cea mai respectată din toate timpurile. Mai mult decât atât, mulți fani din diverse țări, vorbitori de diverse limbi au declarat că s-au apucat de învățat limba germană pentru a înțelege versurile legendarei trupe.

Mesajele fanilor RAMMSTEIN pun paie pe focul de pe scenă

„Și inimile noastre ard. Vom fi mereu recunoscători pentru vizita voastră și nu vă vom uita niciodată…”, comentează unul dintre sutele de milioane de fani Rammstein pe pagina de socializare a trupei, în limba germană. Deși nu este limba sa maternă, fanul își cere scuze băieților de la Rammstein pentru că nu vorbește corect limba germană…

”Belgrad 25.5 – unul dintre cele mai tari concerte la care am fost în toată viața. A fost absolut fantastic să fiu acoperit total cu spumă în Zona Focului (Feuerzone)… Deși n-am fost niciodată un fan înfocat, de acum încolo voi recomanda tuturor să meargă la concertele RAMMSTEIN măcar o dată în viață. Am auzit aproape toate limbile europene în mulțimea venită la concert. A meritat fiecare bănuț”, scrie Dragan Troter pe Facebook.

„Absolut fenomenal concertul Rammstein. Ce păcat că organizarea a lăsat de dorit”, scrie Ники Иванов
Un alt fan, Marc Westmancott, scrie că show-ul din Belgrada a fost al 13 lea. Fanul înfocat Rammstein menționează că îi mai văzuse pe membrii trupei în concertul din Praga, de la începutul lunii mai 2024, iar primul concert Rammstein la care a participat a fost în urmă cu 12 ani.
„Abia am descoperit cât de minunați sunteți. Fiica mea are 14 ani și vă iubește, băieți. Vreau să învăț limba germană pentru a înțelege exact versurile cântecelor voastre și cât de extraordinare sunt”, scrie și Rachael Edmans pe pagina de Facebook a Rammstein. 
„A fost cel mai mare concert din viața mea! Mulțumesc pentru o noapte minunată”, le-a transmis și Goran Dimic băieților de la Rammstein.

Când sunt următoarele concerte RAMMSTEIN

Fanii Rammstein se pot bucura de un nou concert „Europe Stadium Tour 2024”,  miercuri, 5 iunie: Rammstein – San Sebastián (Europe Stadium Tour 2024), Estadio de Anoeta San Sebastián
Urmează apoi Marsilia, Franța, în data de 8 iunie, Barcelona,  Spania, 11 iunie, Lyon,  Franța din nou, în data de 15 iunie etc. (vezi foto).

Iată și concertul INTEGRAL de la Belgrad, Serbia: 

 

Concert integral Rammstein – Cehia, Praga, „FEUERZONE”

Print Friendly, PDF & Email