22 februarie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

VIDEO | Sârbul Djokovik este primul semifinalist de la Australian Open. Cu cine se va „lupta” liderul ATP

Foto: ProSport

VIDEO | Sârbul Djokovik este primul semifinalist de la Australian Open. Cu cine se va „lupta” liderul ATP în ultimul act și ce gest a făcut acesta.

Sârbul Novak Djokovic, locul 1 ATP, a făcut spectacol și de această dată la turneul Australian Open, așa cum și-a obișnuit milioanele de fani care îl adoră. Nole își continuă drumul către titlul cu numărul 11 de la Australian Open și al 25-lea de Grand Slam al carierei, după 7-6(3), 4-6, 6-2, 6-3 cu Taylor Fritz (SUA, 12 ATP).

După o victorie spectaculoasă împotriva lui Taylor Fritz, Novak Djokovic s-a calificat marți, 23 ianuarie, în semifinalele turneului de Grand Slam de la Australian Open.

Cu cine va „lupta” Nole

Pentru un loc în finala turneului său preferat, Djokovic se va lupta cu învingătorul dintre Jannik Sinner (Italia, 4 ATP) și Andrey Rublev (Rusia, 5 ATP) – meci programat după ora 13:30. Celelalte două sferturi de pe tabloul masculin vor avea loc miercuri dimineață: Daniil Medvedev (Rusia, 3 ATP – Hubert Hurkacz (Polonia, 9 ATP) și Carlos Alcaraz (Spania, 2 ATP) – Alexander Zverev (Germania, 6 ATP), notează ProSport.ro.

Așa cum și-a obișnuit fanii, Novak Djokovic a făcut spectacol atât cu loviturile sale din altă lume, cât și prin prisma reacțiilor pe care le-a avut pe teren. De altfel, după ce a câștigat un punct fabulos în tie-break-ul primului set, Nole” l-a văzut pe Nick Kyrgios în cabina de comentator și i-a trimis un pupic prin aer zâmbindu-i amical.

 

 

Print Friendly, PDF & Email