14 iunie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Vino la SpaceFEST pentru a cunoaște astronauți celebri de la NASA, Axiom Space și ESA! Accesul este GRATUIT!

 

Ce înseamnă să fii astronaut? Ce presupune pregătirea ? Ce echipamente poartă astronauții? Cu ce se hrănesc în spațiu? Care sunt urmările unei călătorii în spațiu? Cei care doresc să afle răspunsuri la aceste întrebări au această posibilitate direct de la astronauții invitați.  Când și unde? În perioada 31 mai – 3 iunie 2024, la Politehnica București. 

Vești bune pentru pasionații de astronomie! Campusul POLITEHNICA București va găzdui aventura unică SpaceFEST, acolo unde toți cei care doresc pot experimenta misterele și minunile spațiului.

„Veți afla totul despre felul în care explorarea spațiului este benefică vieții pe Pământ, despre cum ne bazăm pe spațiu pentru viața noastră de zi cu zi, dar și cum o carieră în spațiu este accesibilă pentru oricine își dorește asta”, anunță reprezentanții Politehnica București într-o postare pe pagina de Facebook.

👨‍🚀 𝐒𝐩𝐚𝐜𝐞𝐅𝐞𝐬𝐭 vă face cunoștință cu 𝐚𝐬𝐭𝐫𝐨𝐧𝐚𝐮𝐭̦𝐢 𝐟𝐚𝐢𝐦𝐨𝐬̦𝐢!

✔ În perioada 𝟑𝟏 𝐦𝐚𝐢 – 𝟑 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, vei avea oportunitatea să afli de la 4 astronauți din cadrul NASA, ESA (European Space Agency – n.red:.) și Axiom Space ce echipamente poartă în spațiu, cu ce se hrănesc și cum poți deveni și tu un astronaut.
❗ Evenimentul este destinat participanților de toate vârstele și este gratuit, pe bază de înregistrare”, transmit reprezentanții Politehnicii din București.
Doritorii găsesc mai multe detalii aici:
Print Friendly, PDF & Email