4 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Bărbat din Timiș, reţinut pentru omor calificat. Vezi detalii

Foto: digi24.ro

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus urmărirea penală a unui bărbat, inculpat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, în stare de recidivă postexecutorie, potrivit Agerpres.

Procurorul de caz a luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore a inculpatului, iar dosarul a fost înaintat Tribunalului Timiş, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat, pe o perioadă de 30 de zile.

În sarcina inculpatului s-a reţinut faptul că în noaptea de 23 iulie, în jurul orei 3:25, în timp ce se afla în staţia CFR Timişoara Nord, în zona de acces spre liniile de cale ferată Grupa Reşiţa, din spatele unui magazin alimentar, pe fondul unui conflict spontan, i-a aplicat victimei o lovitură de cuţit în zona pieptului, în partea dreaptă.

În urma loviturii, victima a suferit o plagă înjunghiată penetrantă în hemitoracele drept, atingând plămânul drept şi aorta, soldată cu hemoragie internă şi externă, leziuni traumatice grave care au condus la decesul acesteia.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept în care a fost comisă fapta.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns