1 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

CFR Cluj, debut perfect în grupele Europa League! Campioana României a câștigat cu 2-0 la Sofia

Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a început cum nu se poate mai bine actualul sezon din grupele Europa League. Echipa antrenată de Dan Petrescu a învins cu scorul de 2-0, în deplasare, pe ȚSKA Sofia. Golurile partidei au fost marcate de Rondon (min.53) și Deac (min.74-penalty). În celălat meci al grupei A, AS Roma a învins în deplasare cu scorul de 2-1 pe Young Boys Berna.

Interesant este că la această partidă au asistat aproximativ 12.000 de spectatori, după ce autoritățile din Bulgaria au permis accesul fanilor pentru 30% din capacitatea stadionului „Vasil Levski”, scrie gsp.ro. Suporterii bulgari nu au respectat măsurile de distanțare și s-au înghesuit în tribune. Mulți dintre ei nu au purtat măștile de protecție iar spațiile marcate special pentru păstrarea distanței sociale nu au fost respectate (vezi foto mai jos).

Foto: sportal.bg

„A fost primul meci ca antrenor în Bulgaria, împotriva unei echipe foarte bune. Ne-au dominat la început, dar am scăpat. Până la pauză, echipa mai bună a fost ȚSKA, trebuie să recunoaștem. A fost o victorie mare. Vor avea un cuvânt greu de spus la calificare, au și ei șansa lor, credeți-mă. Ne-a pus în dificultate valoarea adversarului. În campionatul românesc nu avem așa adversari. Nu e ușor să vii la Sofia și să câștigi. Ați văzut, fanii i-au împins de la spate. Ăsta a fost motivul datorită căruia au început bine. Am spus, nu e corect că ei au avut suporteri și noi nu avem, dar asta e”, a declarat Dan Petrescu la „Digi Sport Special”, potrivit gsp.ro.

În celălalt meci al grupei A, AS Roma a învins în deplasare cu scorul de 2-1 pe Young Boys Berna. După prima etapă, CFR Cluj este liderul grupei cu 3 puncte și va juca următorul meci pe 29 octombrie, pe teren propriu, cu Young Boys.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns