1 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Comisia Europeană lansează site-ul „Re-open EU”. Vezi detalii

Foto: stiripesurse.ro

Comisia Europeană a lansat site-ul „Re-open EU”, dedicat sprijinirii reluării în siguranță a călătoriilor și a turismului în întreaga Europă, potrivit stiripesurse.ro.

Mai mult, site-ul va furniza informații în timp real privind frontierele și disponibilitatea mijloacelor de transport și a serviciilor de turism din statele membre.

„După săptămâni întregi de izolare, granițele interne ale UE încep să se redeschidă. Site-ul «Re-open EU» pe care îl lansăm astăzi va facilita accesul călătorilor la o serie de informații practice, care le vor permite să-și facă încrezători planurile de vacanță și să se deplaseze în siguranță. «Re-open EU» se adresează în egală măsură proprietarilor de restaurante și de hoteluri mici, precum și localităților din întreaga Europă, permițându-le să se inspire din soluțiile inovatoare dezvoltate de alții”, a spus comisarul pentru piața internă, Thierry Breton.

De altfel, platforma mai conține și informații despre sponsorizarea prin vouchere, care le permite consumatorilor să își demonstreze sprijinul față de hotelurile sau restaurantele preferate, cumpărând vouchere de cazare sau de masă după redeschiderea acestor unități.

Prin intermediulsite-ului, Comisia oferă și informații relevante cu privire la ofertele turistice din diferite state membre, inclusiv la acțiunile UE precum capitalele europene ale turismului inteligent, destinațiile europene de excelență (EDEN) și capitalele europene ale culturii.
Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns