4 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Documentarul Wild Transylvania, în premieră naţională la LYNX Festival

Foto: LYNX festival

 

Documentarul Wild Transylvania,  ce a fost regizat de John Murray, va putea fi vizionat, în premieră, în România la Braşov, în cadrul celei de-a doua ediţii a LYNX Festival. Acesta este primul eveniment din ţară dedicat exclusiv fotografiei şi filmului documentar de natură, programat ;i este în perioada 4 – 9 iunie.

Wild Transylvania, regizat de John Murray, este prezentat în premieră în România şi prezintă povestea vieţii sălbatice din această regiune a ţării noastre ”într-un mod armonios”, ”cu peisaje pitoreşti”, arată organizatorii într-un comunicat preluat de Agerpres.

”Un alt film din program, care a câştigat mai multe festivaluri de profil, este Cactus Hotel, o comedie faină cu animale de tot felul şi cu o poveste absolut fascinată. Aş mai pune pe listă şi un film foarte interesant despre lupi, unul despre Marea Mediterană, dar şi o producţie de la BBC despre Antarctica, documentar ce va fi prezentat în format 3D. Nu vor lipsi nici expoziţiile de fotografie, iar în cadrul festivalului vom anunţa şi câştigătorii la concursul internaţional Milvus”, a declarat Dan Dinu, directorul artistic al festivalului şi preşedintele Asociaţiei România Sălbatică, potrivit comunicatului.

Print Friendly, PDF & Email