1 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Filarmonica Banatul reia recitalurile după relaxarea măsurilor de restricție

Foto: Filarmonica Banatul Timișoara / Facebook

Astăzi, Filarmonica Banatul din Timișoara va relua seria de recitaluri, după starea de urgență impusă de autorități.

Într-un comunicat preluat de Agerpres se arată:“Reluăm invitaţiile la primele recitaluri de după o grea perioadă de linişte. Menite să reintroducă activitatea noastră artistică pe un făgaş spre normalitate, aceste recitaluri se vor desfăşura momentan în Grădina de vară ‘Capitol’, dacă timpul va fi favorabil, în caz contrar ele fiind reprogramate”.

Oamenii care vor dori să participe la recitaluri sunt obligați să respecte anumite condiții care se impun în această perioadă. Ei trebuie să respecte ora de intrare pentru a se evita supraaglomerarea, să participe la un triaj epidemiologic prin care se va măsura temperatura, iar cei care vor refuza să se supună acestei verificări, nu li se va permite să intre în locație. De asemenea, folosirea soluţiilor dezinfectante pentru mâini, puse la dispoziţie de instituţie, la intrare, precum şi purtarea măştii pe perioada întregului eveniment vor fi obligatorii. O altă măsură vizează respectarea distanței fizice, locurile disponibile fiind marcate pe pavaj.

Recitalul din această seară va începe de la ora 20:00, iar în program se regăsesc piese semnate de Richard Rodney Bennet, Giovanni Gabrieli, Scheidt-De Jong, John Cheetham, John Stanley, Jan Koetsier. Seara de vineri, 14 iunie,  va fi dedicată unor lucrări semnate de Tiberiu Brediceanu, Gian Piero Reverberi, W.A. Mozart, Isaac Albeniz, Phil Coulter.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns