30 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Game, set, victorie! Halep începe perfect Australian Open

Foto: gsp.ro

Victorie entuziasmantă a Simonei Halep în primul tur de la Australian Open. Simona a învins-o pe americanca Jennifer Brady, scor 7-6, 6-1.

Doar primul set a fost echilibrat, scrie gsp.ro. La un moment dat, la scorul de 5-5,  Halep a alunecat și a căzut pe suprafața de joc și a acuzat dureri la încheietura mâinii drepte. Simona și-a revenit după acest moment neplăcut și a reușit să se impună la tiebreack, cu 7-5.

Setul secund a fost unul fără istoric, pentru că sportiva din Statele Unite nu a mai opus niciun fel de rezistență, iar Halep n-a avut probleme în a tranșa această dispută. ,,A fost un meci dificil. Am mai jucat acum câteva luni și am ajuns până la setul decisiv. Mă bucur că am trecut de acest meci, aștept turul următor. Mă simt foarte bine în Australia, îmi place să joc aici. În setul al doilea mi-am găsit ritmul mai bine, am reușit s-o plimb mai mult pe teren. Am fost mai puternică și m-am descurcat mai bine în setul secund. E foarte bine că îl am pe Darren înapoi echipa mea”, a spus Halep la finalul partidei, potrivit digisport.ro.

După succesul în fața lui Jennifer Brady, Simona va juca în turul doi de la Australian Open cu învingătoarea partidei Harriet Dart – Misaki Doi.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns