30 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Lovitură pentru cetățenii afectați de groapa de gunoi Chiajna: au fost înșelați și trădați de primarul Tudorache

Primarul Sectorului 1 al Bucureștiului, Dan Tudorache, a căzut în dizgrația cetățenilor din nordul Capitalei, oameni nevoiași, locuitori pașnici plătitori corecți de taxe și impozite care au ajuns cu sănătatea distrusă de mirosuri și poluare, care au protestat ani de zile pentru închiderea groapii de gunoi Chiajna una din sursele importante de contaminare a aerului din oraș.

Dan Tudorache a fost considerat ani de zile ca fiind cel mai mare aliat al cetățenilor afectați în lupta împotriva împotriva gropii de gunoi Chiajna fiind de multe ori catalogat ca lider al acestei mișcări și politicianul cel mai implicat în grija față de cetățeni .

Platforma electorală a acestui primar a fost concentrată în lupta pentru un aer curat în Sectorul 1, iar voturile obținute de la cetățenii creduli care au căzut în plasa țesută cu multă măiestrie de primarul Tudorache l-au propulsat pe acesta în funcția de primar al Sectorului 1, responsabil peste un buget imens provenit din taxele plătite de acești oameni dar, în același timp, responsabil pentru sănătatea și asigurarea unui mediu de viața curat al acestor votanți.

Toate acțiunile ,,în favoarea cetățenilor“ făcute de primarul Tudorache în acest mandat concentrate împotriva închiderii gropii de gunoi Chiajna, plângerile penale împotriva administratorilor gropii de gunoi, acțiunile în instanță, interviurile fulminante în mass-media dar și acțiunile lui Corneliu Pascu de la Iridex, operatorul gropii de gunoi Chiajna îndreptate împotriva primarului, transpuse în plângeri penale și civile, scandaluri fără sfârșit propulsate mult în atenția opiniei publice s-au dovedit toate a fi un mare circ și o manipulare grosolană a oamenilor din Sectorul 1 al Bucureștiului.

În fapt, primarul Sectorului 1, Dan Tudorache și Corneliu Pascu, proprietarul Iridex și administratorul gropii de gunoi Chiajna, fac parte din ,,grupul de interese la nivel înalt“ mediatizat în presă în ultima perioadă care include personaje politice de la nivelul Primăriei Capitalei, primăriilor de sector, Primăria Voluntari și alte instituții cheie ale statului.

Dan Tudorache și Corneliu Pascu sunt în relație de prietenie apropiată și au pus la cale împreuna toată această mascaradă încă înainte ca Tudorache să devină primar.

Membrii asociațiilor care luptă pentru un aer curat în Sectorul 1 al Capitalei, suspectând că această luptă mult mediatizată ascunde ceva putred, au descoperit adevărul despre primarul Tudorache, respectiv că acesta este de fapt un trădător al acestei cauze și că  nu a fost niciodată de partea cetățenilor în această lungă acțiune pentru sănătatea lor și aerul pe care îl respiră.

Aceștia au investigat atent și au dovezi de netăgăduit prin care demonstrează că Pascu Corneliu de la Iridex a sponsorizat ilegal campania electorală a primarului Sectorului 1 al Bucureștiului, Dan Tudorache.

De asemenea, aceștia au informații din surse apropiate lui Dan Tudorache că a existat tot timpul o finanțare ilegală a acestui primar din partea Iridex, administratorul gropii de gunoi Chiajna, pe tot parcursul mandatului.

Vestea îi ia prin surprindere pe toți cei care credeau în Dan Tudorache și care au luptat alături de el pentru o cauza socială și de sănătate publică atât de importantă pentru Sectorul 1.

,,Să înșeli încrederea oamenilor care te-au votat punând în scenă un teatru în care am crezut ani de zile este cea mai pura definiție pentru golanismul politic și înșelătoria politică a electoratului făcută de Dan Tudorache“, spune Magdalena Petrescu, una dintre cele mai active luptătoare împotriva poluatorilor de la groapa de gunoi Chiajna.

“Dacă pentru mine și colegii mei este o mare dezamăgire, gestul dumneavoastră, domnule primar, Dan Tudorache, ramâne incalificabil pentru cetățenii care au crezut în dumneavoastră“, mai declară Alin Cozma, cel care a fost în linia întâi la toate protestele contra gropii de gunoi Chiajna.

– Procesele fantomă declanșate la nivelul diverselor instanțe din România de cei doi actori, Corneliu Pascu și Dan Tudorache privind groapa de gunoi Chiajna având ca scop înșelarea electoratului din Sectorul 1 al Capitalei pentru obținerea de voturi pe promisiuni false dar și obținerea de bani negri din gunoaiele Sectorului 1, vor deveni săbii cu două tăișuri în contextul actual în care groapa de gunoi Chiajna nu mai deține autorizație ANRSC pentru funcționare legală, totuși această groapă funcționează ilegal cu sprijinul direct al lui Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 și așa zisul ,,aliat al cetățenilor în lupta acestora pentru un aer curat în Capitală“.

– Cetățenii afectați de groapa de gunoi Chiajna vor să demaște activitățile ilegale ale lui Dan Tudorache și Corneliu Pascu cât și a ,,grupului de interese la nivel înalt “ și să utilizeze toate căile legale pe care le au la dispoziție pentru a arăta cum au încălcat aceștia legea. De această dată vor fi atenți la toți cei din jurul lor, iar lupta se va duce fără cârtițele infiltrate în rândul celor care își doresc cu adevărat să lupte pentru un aer bun și în condiții minime de sănătate în Sectorul 1 al Capitalei.

– ,,Domnule Trădător“ este noul apelativ cu care se adresează cetățenii din Sectorul 1 al Capitalei afectați de groapa de gunoi Chiajna către primarul Dan Tudorache, mentionând că ,,această groapă va începe din nou să pută, ca în fiecare an în perioadele calde, iar aceste perioade se suprapun anul acesta cu campania electorală unde vom fi invitați la vot”.

– ,,Pregătiți noile minciuni pentru electorat, domnule primar. Noi avem dovezi clare că sunteți implicat până peste gât în această afacere murdară de ani de zile culminând cu flagrantul din ultima perioadă când dirijați gunoaiele sectorului către aceeași veche groapă de gunoi Chiajna, rămasă fără autorizație, doar în scopul obținerii în continuare a banilor negri din gunoaiele sectorului. Asteptăm momentul în care și dumneavoastră, domnule trădător o să ramâneți fără autorizație. Vă promitem că ne vom bucura“, mai spun cetățenii mâhniți și în același timp îngroziți de perioada caldă care urmează când mirosurile din partea de nord a Capitalei vor deveni ca în fiecare an insuportabile dar suprapuse, în acest an cu efectele nocive ale transportului și răspândirii virușilor pe microparticulele de praf și poluare așa cum au demonstrat studiile științifice de reputație internațională din ultima perioadă.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns