30 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Nicușor Dan continuă disputa cu Gabriela Firea! Vezi ce a declarat

Foto: agerpres.ro

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, i-a recomandat Gabrielei Firea ,,să dea lumea în judecată pe banii ei”, notează Agerpres. Edilul a avut un mesaj și pentru fostul viceprimar, Aurelian Bădulescu. Dan i-a transmis acestuia  că nu îl intimidează “plângerile penale mincinoase” şi că va suporta rigorile legii privind denunţurile calomnioase.

,,Gabriela Firea continuă să fie dominată de nervii şi resentimentele cu care a condus Primăria. Dacă vrea să facă scandal şi ca ex-primar, să fie pe baricade pentru o închipuită ‘onorabilitate’, îi recomand să dea lumea în judecată pe banii ei. Primăria Capitalei a ieşit din stupidele războaie cu presa în care a angajat-o fostul primar şi e foarte bine aşa. Avem treburi mai importante de făcut”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

El a menţionat că în timpul fostei administraţii au fost date în judecată nu doar instituţii de presă, ci şi persoane fizice, şi că ,,s-au cerut daune imense, de peste 1 milion de euro”, lucru care arată ,,clar intenţia de a intimida presa şi de a descuraja orice jurnalist să critice” primarul sau primăria.

“Al doilea lucru e faptul că, în mintea Gabrielei Firea, Primăria Capitalei se confunda cu propria ei persoană. A fost un delir de grandoare care a durat patru ani, care s-a combinat cu risipă şi corupţie şi a costat foarte mult bucureştenii. Primăria Municipiului Bucureşti a fost luată ostatică în războaiele Gabrielei Firea, în nesfârşita ei campanie de imagine şi în scandalurile pe care periodic le-a provocat. Ieşim acum din această paradigmă, pentru a avea o primărie normală, interesată de soluţii şi nu de conflicte”, a mai precizat primarul general al Capitalei.

Totodată,  Nicușor Dan a avut un mesaj și pentru fostul viceprimar Aurelian Bădulescu. ,,Cât despre sfetnicul său procesoman, domnul Aurelian Bădulescu, lăsat să mai otrăvească atmosfera în CGMB cu aceleaşi metode, îl anunţ că nu mă intimidează plângerile penale mincinoase şi că va suporta şi el rigorile legii privind denunţurile calomnioase”, a mai scris Nicușor Dan pe rețeaua de socializare.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns