1 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

UPDATE: După 25 de ore de la dispariție, băiețelul din Botoșani a fost găsit!

Foto: IPJ Botosani

UPDATE: Vești bune! După mai bine de 25 de ore de la dispariție, băiatul a fost găsit în pădure. Copilul va ajunge la spital pentru investigații medicale și apoi se va reîntoarce la familie, relatează Digi24. 

 

 

Un băiețel în vârstă de doi ani a dispărut fără urmă de mai bine de 15 ore, anunță purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu. 

Băiețelul este din localitatea Tudora, Botoșani, și se afla în vizită la o cunoştinţă, împreună cu bunica, duminică, 17 martie. Copilul se numește Radu Ayan și a părăsit imobilul respectiv duminică, în jurul orei 15:00. Apropiații nu au reușit să-l găsească.

Radu Ayan are următoarele semnalmente: păr şaten închis, ochi căprui, ten măsliniu, scrie Agerpres. Vestimentaţie cunoscută: bluză de trening roşie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe, adidaşi cu lumini la talpă.

„Rugăm cetăţenii care deţin informaţii cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie. Deja au fost demarate căutări în zonă, la care participă poliţiştii de frontieră, pompieri, jandarmi şi voluntari”, a transmis Delia Nenișcu, potrivit Digi24.ro.

Sute de persoane, inclusiv voluntari, s-au mobilizat pentru căutarea copilului de luni dimineață. La căutări ia parte și un elicopter din Inspectoratului General de Aviaţie. Cei care pot oferi informații sunt rugați să sune imediat la 112, relatează Știrile Pro TV. 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email