30 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Dăncilă îi trimite lui Iohannis șase propuneri de miniștri. Trei sunt de la ALDE

Viorica Dăncilă a decis nominalizarea unor reprezentanţi ALDE pentru trei portofolii rămase vacante în urma retragerii acestei formaţiuni de la guvernare în luna august. Foto: captură Youtube/Guvernul Romaniei

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că-i va trimite astăzi președintelui Klaus Iohannis șase propuneri noi de miniștri, dintre care trei provin de la ALDE. Este vorba despre Graţiela Gavrilescu la ministerul Mediului, Ion Cupă la ministerul Energiei şi Ştefan Băişanu, ca ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, scrie Mediafax.

,,Am decis să nominalizez reprezentanţi ai ALDE pentru portofoliile rămase vacante în urma demisiilor din luna august. Am toată aprecierea pentru acei membri ai ALDE care au înţeles că România are nevoie de stabilitate şi că importante sunt România şi românii. Este important să continuăm guvernarea pentru a oferi stabilitate, să ne consolidăm imaginea României în plan extern”, a spus Viorica Dăncilă într-o declaraţie de presă făcută la Palatul Victoria.

Premierul României a anunțat și care sunt celelalte trei propuneri de miniștri pe care i le va trimite președintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre Dan Chirilă, la Ministerul de Interne, de  Camelia Gavrilă, la Ministerul Educației și de Dan Matei, ca vicepremier pe probleme economice.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns