19 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Grindeanu: Au început lucrările de reparaţii la infrastructura feroviară din incinta Portului Constanţa. Durata de execuţie a lucrărilor este de 149 de zile

Foto: Sorin Grindeanu Facebook

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că au demacar lucrările de reparaţii la infrastructura feroviară din incinta Portului Constanţa,  care au prevăzute ca durata de execuţie a lucrărilor fiind 149 de zile, iar finanţarea  va fi  asigurată din Fondul de rezervă al Guvernului.

„Au început lucrările de reparaţii la infrastructura feroviară din incinta Portului Constanţa! Ieri au fost semnate ordinele începere a lucrărilor şi procesele verbale de predare a amplasamentelor pentru repararea a 35 de linii (cu o lungime totală de 13,39 km) şi a 75 aparate de cale. Lucrările se desfăşoară pe raza staţiilor Port Zona A, Port Zona B şi Port Mol V”, a scris Sorin Grindeanu, joi pe Facebook, potrivit News.ro.

El a adăugat că „durata de execuţie a lucrărilor este de 149 de zile”, iar „finanţarea este asigurată din Fondul de rezervă al Guvernului României”.

Print Friendly, PDF & Email