18 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Gică Popescu, fostul căpitan al naţionalei României, a devenit “Căpitanul” Football Museum Bucharest

Football Museum Bucharest anunţă parteneriatul cu Gheorghe Popescu, fotbalist român şi fost căpitan al echipei naţionale, cu un palmares greu de egalat, şi actual conducător al clubului Farul Constanţa, potrivit news.ro.

Singurul român din istorie care a fost căpitan al Barcelonei se va implica activ în strategia pe termen lung a muzeului şi în modul în care fiecare pasionat al fotbalului va experimenta cel mai iubit sport din România în noul muzeu din Centrul Vechi al Bucureştiului.

„Am fost căpitanul şcolii generale, căpitan la liceu, căpitan la juniori, căpitan la echipa naţională de juniori, căpitan la Universitatea Craiova la 20 de ani şi tot aşa, căpitan, căpitan, căpitan. Acum a venit momentul să fiu din nou căpitan. De această dată, echipa mea este mult mai numeroasă. Este formată din toţi cei care iubesc fotbalul şi care sunt aşteptaţi aici să îl experimenteze aşa cum n-au mai făcut-o vreodată. Ne vedem pe „teren”, la Muzeul Fotbalului din Bucureşti!” a declarat Gică Popescu.

Muzeul Fotbalului urmează să se deschide în centrul istoric al Bucureştiului, iar turiştii vor avea parte de o experienţă 360°, unde se vor putea bucura de spaţii expoziţionale spectaculoase, retrăind momente din istoria fotbalului cu ajutorul experienţelor interactive digitale şi de realitate virtuală.

Print Friendly, PDF & Email