29 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Incendiu de la Matei Balş”: Un nou deces la un pacient aflat în pavilionul afectat de incendiu care a fost transferat ulterior la Spitalul “Elias”

Un alt pacient dintre cei care se aflau în pavilionul de la Institutul “Matei Balş” care a fost afectat de un incendiu, săptămâna trecută, a murit. Ministerul Sănătăţii (MS) a  transmis  că este vorba despre o femeie în vârstă de 84 de ani, care fusese ulterior  transferată la Spitalul Elias şi care avea o formă severă de COVID-19, dar şi multiple comorbidităţi.

“Ministerul Sănătăţii a fost informat, în această dimineaţă, despre un deces în rândul pacienţilor care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021”, se arată într-un comunicat de presă preluat de news.ro.
Se va realiza ancheta medico-legală pentru a putea stabili cu exactitate care au fost cauzele decesului. Acesta constituie cel de al 11 deces înregistrat în rândul pacienților care au fost în pavilionul afectat de incendiu.
Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns