29 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Protest la Spitalul Județean Craiova! Vezi ce nemulțumiri sunt

Angajații Spitalului Județean Craiova acuză conducerea unității medicale de un management defectuos.                         Foto: realitateadecraiova.net

Angajații Spitalului Județean Craiova au organizat un protest spontan în această dimineață. Oamenii sunt nemulțumiți de situația financiară a unității medicale, scrie realitatea.net. Medicii, asistentele și infirmierii spun că în aceste condiții este imposibilă asigurarea necesarului pentru continuarea activității.

Angajații susțin că în acest moment spitalul se află într-o adevărată criză financiară, iar angajații nu mai au nici măcar toate medicamentele necesare tratării pacienților. Mai mult decât, pe tura de noapte este doar o infirmieră care trebuie să aibă grijă de zeci de bolnavi. În aceste condiții, angajații spitalului amenință cu blocarea activității, o situație gravă pentru toți pacienții care au nevoie urgent de îngrijiri medicale în Craiova.

Potrivit sindicaliştilor, oamenii acuză conducerea de un management defectuos, care a dus la imposibilitatea asigurării necesarului pentru buna desfăşurare a activitaţii. O altă problemă invocată este lipsa voucherelor de vacanță.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns