17 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Noi cazuri confirmate de coronavirus. Bilanțul a ajuns la 70 de persoane

Foto: Viktar Savanevch / Alamy / Alamy / Profimedia

Au apărut noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că alte două persoane din Mehedinți au fost testate pozitiv. În acest fel numărul total al persoanelor infectate a  ajuns la 70. Astăzi au apărut 11 cazuri noi, conform digi24.ro.

Bărbat, 26 de ani, din Mehedinți venit din Italia pe data de 12.03.2020. Femeie, 52 de ani, din Mehedinți, contact cu bărbatul de 26 ani, venită din Italia în data de 12.03.2020. Ambele cazuri sunt ținute acum în carantină la Mehedinți.

Trebuie să mai menționam și 4 cazuri de coronavirus care au fost diagnosticate astăzi la Constanța. Se pare că ne referim la 3 bărbaţi şi o femeie, toţi au avut legătură cu prima persoană din judeţul Constanţa infectată cu coronavirus, un bărbat de 52 de ani, care este asistent medical în cadrul Spitalului Judeţean.

Acesta a fost diagnosticat miercuri cu coronavirus. El a dezvăluit că a fost plecat în Piatra Neamţ la începutul lunii martie și a fost însoţit de fiica sa, care locuieşte în judeţul Ilfov. El este asistent medical în cadrul Spitalului Judeţean Constanţa şi a spus că nu ştie de unde ar fi putut fi infectat cu  coronavirusul pentru că nu a fost plecat din ţară şi nu ar fi intrat în contact cu persoane care să provină din zonele de carantină.

Anterior au fost anunțate 5 noi cazuri confirmate în București. 4 dintre ele au avut contact cu fostul ofițer MAI  care a fost internat la Spitalul Gerota.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns