17 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

O platformă de food delivery oferă consultanță pentru restaurantele din București

200 de restaurante din București  vor intra într-o campanie  de marketing și consultanță specializată, cu scopul de a le ajuta să își susțină operațiunile și angajații, după cum au spus reprezentanții unei platforme de food delivery, așa cum informează Agerpres.

“În această perioadă dificilă pentru restaurantele locale, care au fost nevoite să-şi mute activitatea exclusiv în zona de livrare pentru a putea funcţiona, am decis să venim în sprijinul lor cu o serie de măsuri menite să le stimuleze continuitatea operaţiunilor. #livramacasa gratuit şi oferim 30% reducere la cele mai des comandate preparate, în cazul multor restaurante din Bucureşti, branduri româneşti deţinute de antreprenori locali. Astfel, vizăm creşterea numărului de comenzi şi implicit a profitabilităţii acestor business-uri”, susţine Andreea Petrişor, managing director foodpanda România.

Mai cu seamă, platforma online va ajuta, în mod activ, prin consultanţă restaurantele care au rămas deschise în această perioadă. Îi vor îndruma în alegerea meniului cu preparate pe care le pot pregăti rapid şi în condiţii de maximă siguranţă, dar și în privința reorganizării activităţii pentru a se adapta mai uşor la segmentul de livrări.

De asemenea,  foodpanda a extins ariile de livrare, astfel încât oamenii să poată face  comenzi şi de la restaurante aflate la distanţe mai mari, care până acum nu se aflau în zona lor de livrare, lucru posibil acum şi datorită traficului redus.

foodpanda.ro este parte a grupului Delivery Hero, ce constituie cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 2.700 de restaurante din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Braşov, Constanţa, Arad, Ploieşti, Oradea, Galaţi, Craiova, Sibiu, Piteşti, Târgu Mureş, Baia Mare, Bacău, Buzău, Brăila, Satu Mare, Piatra Neamţ, Râmnicu Vâlcea şi Focşani.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns